Arany minősítést kapott a Merkbau Zrt.
Közélet

Arany minősítést kapott a Merkbau Zrt.

A CSR Hungary díj és KarrierTrend Különdíj elnyerése után a kiskunhalasi székhelyű cég újabb örömhírt jelentett be a közösségi oldalán. Felelős Foglalkoztató: arany minősítést érdemelt ki a Merkbau.

A tájékoztatás szerint idén nyolcadik alkalommal hirdette meg évek óta nagy sikerű, „Az év felelős foglalkoztatója díj” pályázatát az OFA Nonprofit Kft. A díjra öt kategóriában pályázhattak a felelős foglalkoztatás terén legjobban teljesítő vállalatok, olyan tevékenységgel vagy jó gyakorlattal, amelyek felelős foglalkoztatási célt valósítanak meg: törekvések a munka és magánélet egyensúlyáért, a közösségépítésért, a társadalmi felelősségvállalásért.

Az értékelés során egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozzák a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját.

A Felelős Foglalkoztató minősítés legmagasabb, arany fokozatával díjazta a Merkbau Zrt.-t az OFA. Ez azt jelenti, hogy a vizsgált kilenc dimenzió közül legalább hétben alkalmaznak jó gyakorlatot.

Az elismerésről szóló tanúsítványt Maros Beátától, az OFA Nonprofit Kft. munkaerőpiaci tanácsadójától vehette át Knáb János az Igazgatóság Elnöke.

Forrás:https://www.facebook.com/merkbau