Autómentes nap, hétvégi piknik, forgalomkorlátozások
Közélet

Autómentes nap, hétvégi piknik, forgalomkorlátozások

Autómentessé alakul át Kiskunhalas főtere csütörtök reggeltől. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy autóval nem lehet majd behajtani kora délutánig a Városháza utcába. A Táncsics utca zsákutca lesz, mert csak a Sétáló utcáig lehet behajtani rajta. Péntek délutántól szombat késő estig pedig Halas Piknik lesz a főtéren és a díszudvarban, így ezeken a napokon is forgalomkorlátozás lesz a főtér környékén.

Szeptember 22-én reggel 6 órától kezdődik az Autómenetes nap miatti forgalomkorlátozás a belvárosban. A Városháza utcába csütörtöktől nem lehet behajtani az Autómenetes napon történő főtéri rendezvények miatt. Ezen időszakban a Táncsics utca zsákutcaként üzemel, amit elsősorban az ott lakók és az üzletek tulajdonosai használnak majd. A Táncsics utcából nem tudnak autóval a Városháza utcába menni a közlekedők, mert a Sétáló utcán kordonnal zárják az utat. A csütörtöki útzárak közül a Táncsics utcai koradélutántól felszabadul.

Útlezárás szeptember 22-én, az Autómenetes napon

Pénteken és szombaton az elmaradt augusztus 20-i rendezvények pótlása céljából szervezi meg a Halas Pikniket a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.. A Városháza utca a Kereskedelmi Bankig ezen időszak alatt le lesz zárva, a Táncsics utcáról azonban be lehet majd hajtani a Városháza utca Spar felőli szakaszára. Az útzár fenntartására vasárnap reggel 6-ig van engedélye a szervezőknek, de amint vége a rendezvénynek igyekeznek minél előbb visszaállítani az eredeti állapotot és az útzárakat megszüntetik. A rendezvények ideje alatt óvatos közlekedést kérnek a szervezők a környékben!

Útlezárás szeptember 23-án és 24-én, a Halasi Piknik rendezvényen

A Halasi Piknik tervezett programjai:

Péntek:

18:00 - Halas Concert Band
19:30 - Tremolo koncert
20:30 - DANICS DÓRA koncert
21:30 - GYPO CIRCUS koncert
23:00 - Mandisco Dj Team

Szombat:

15:00 - Családi nap gyermekprogramokkal, fellépőkkel
19:00 - Mamma mia filmvetítés
22:00 - Dj. Gyuszi retro disco

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft., a Sóstó Sporthorgász Egyesület, valamint a Halasi Mozi!