Az év oktatója
Közélet

Az év oktatója

Dr. Veszelszki Ágnes lett az idei év oktatója a Corvinus-egyetemen. A kiskunhalasi kötődésű tanszékvezető egyetemi docens pedagógusnap alkalmából részesült a rangos elismerésben. Az online díjátadó ünnepséget június 16-án tartották. 

Dr. Veszelszki Ágnes a katedrán és tanulmányokban egyaránt fontos és aktuális tudományos kérdésekre ad választ. Kutatásai iránt a szakmán túl a nagyközönség is érdeklődik. Televíziós műsoroknak is rendszeres szereplője és szakértője. A tanári munkát hivatásként végzi. Az év oktatója címet nyerte el idén dr. Veszelszki Ágnes tanszékvezető egyetemi docens (Kommunikáció és Szociológia Intézet, Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék). 

„Ha a Corvinus-egyetemre gondolok, három fogalom jut eszembe:
Elsőként a folyamatos, kemény, de élvezetes munka. Majd az ösztönző közeget jelentő kollégáim a Kommunikáció és Szociológia Intézetben. Külön kiemelem intézetigazgatónkat, aki példájával tanít, utat mutat. Harmadikként pedig a közösség: a szoros szövetség a hallgatóinkkal, akikkel együtt és akik miatt öröm az oktatás. Hálásan köszönöm ezt a további munkára ösztönző elismerést” – fogalmazott közösségi oldalán a kitüntetett. 
További részletek a Halas TV június 18-án 19 órakor kezdődő Híradójában és a Halasi Tükör hetilap június 24-i számában. 
Fotó: Lakos Gábor