Büszkék lehetünk sportolóinkra
Közélet

Büszkék lehetünk sportolóinkra

Remekeltek a halasi sportolók az elmúlt időszakban. Világ- és Európa-bajnoka van Kiskunhalasnak, nemzetközi és hazai versenyeken születtek érmek. Úszókat, lovasokat, karatékákat, kettlebell, gyorstollas versenyzőket köszöntöttek szerdán délután a halasi városháza dísztermében.

- A város nagyon büszke rátok, az elmúlt hetekben, hónapokban nagyon sok örömet okoztatok nekünk, amiért hálásak vagyunk - fogalmazott a városháza dísztermében Fülöp Róbert polgármester, aki Farkas Dániel alpolgármester társaságában köszöntötte a sikereket elérő sportolóinkat. Ott volt Juhász Janka, Juhász Adél, Szilvási Gréta, Kiss Virág úszó Novotny Attila edző társaságában, Weinhardt Virág lovas,Tuska Péter lovas, Baka Szilvia, Borbás Gabriella, Suhajda Laca kettlebell versenyző, Rácz-Fodor Vivien gyorstollas versenyző edzőjével, Igás Andorral, valamint a karatéka Csobánci Vilmos, akit elkísért edzője, Horváth Zoltán is.

Közös bennük, hogy világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, nemzetközi és országos versenyeken szereztek arany-, ezüst- és bronzérmeket. Az élménybeszámolókból kiderült, hogy többen komoly megméretésekre készülnek, amelyeken újabb kiváló eredmények elérésére van komoly esély. Farkas Dániel alpolgármester azt mondta, hogy a jövőben is köszöntik majd a sajtó nyilvánossága előtt azokat a halasi sportolókat, akik öregbítik a város hírnevét.