Dalra fakadt a Géniusz
Közélet

Dalra fakadt a Géniusz

Egy hosszabb szünet után kedden este folytatódott a Halasi Média és Kultúra Kft. Forrás-Új Tükör Klub sorozata. Az est vendége dr. Kovács Attila volt, akit az ország lakossága a Géniusz című műveltségi vetélkedőben kedvelt meg. A jó hangulatú beszélgetés során egészen új oldaláról is megismerhették a jelenlévők.

Az est nyitányaként a program állandó házigazdája, Király Gábor köszöntötte a jelenlévőket. Majd az program főszereplője, dr. Kovács Attila kapott szót, aki elmesélte, miként telt gyermekkora és, hogy miért éppen az orvosi pályát választotta.

A professzor a Forrás Klubban tabuk nélkül beszélt a kvízműsorok kulisszatitkairól, eddigi szakmai és egyéb sikereiről, valamint jövőbeli terveiről is. Mint kiderült, a kultúra, azon belül is a zene, mindig komoly szerepet töltött be az életében. Gyermekként egy énekkórus aktív tagja volt, de ha úgy adódik, a mai napig szívesen elénekel egy jó dalt. Ezt bizonyítandó, rögtön dalra is fakadt.

A beszélgetésből egy hosszabb részletet láthatnak az érdeklődők a Halas TV ma esti Híradóját követő Napi Mozaikban, 19:15-től.