Közélet
DiBonis Borászat Pálinka- és Borkóstolója a Sóstó Csárdában
A Sóstó Csárda hangulatos nagytermébe várják az ínyenc bor és pálinka iránt érdeklődőket a 2014. február 20-án 18 órakor kezdődő, gasztronómiai élményekkel tűzdelt DiBonis borászat pálinka- és borkóstolójára.
Bóni László szabadkai magyar borász – 2012-ben a Pálinkafőző Világkupa győztese – világbajnok boraival és pálinkáival ismerkedhetnek meg a résztvevők:
Borok
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rosé, Vranac, Cabernet Sauvignon, Shiraz
Pálinkák
Birs, Vilmoskörte, Kajszibarack, Szilva
Azoknak is ajánljuk a részvételt, akik nem akarnak bor vagy pálinka szakértők lenni , de szívesen fogyasztják a felsorolt nedűket.
A Csárda exkluzív menüvel készül Vendégeinek:
Előétel: Zöld fűszeres fogas filé vajban sütött rozmaringos burgonyával
Főétel: Libamell sütőtök pürével grillezett körtével
Desszert: Lime-os kókuszos sajt desszert
Természetesen az igazi csárdahangulat elengedhetetlen része az élőzene, melyet a Vajdasági Mák Attila zenekara szolgáltatja.
Részvételi díj: 4900.-Ft
Bővebb információ , jelentkezés: Sóstó Csárda 77/521-402, 20/544-55-18
HAGYOMÁNY és TRADÍCIÓ: SÓSTÓ CSÁRDA
(X)