Greguss Viktor lehet az Év embere - szavazzon Ön is!
Közélet

Greguss Viktor lehet az Év embere - szavazzon Ön is!

A Petőfi Népe idén is meghirdette az Év embere szavazást. A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is az olvasók dönthetik el, hogy ki kapja a megtisztelő díjat. A jelöltek között van a kiskunhalasi Greguss Viktor is. Mutatjuk, hogyan tudnak szavazni a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület elnökére.

Legyen szó közéletről, kultúráról, tudományról, nagyszerű teljesítményekben 2023-ban is bővelkedett vármegyénk. Az ő munkájukat szeretnék még inkább elismerni, az Év embere szavazással, melynek során tíz jelöltet hirdettek meg. Köztük van a kiskunhalasi Greguss Viktor, a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület elnöke is.

A szavazás online, EZEN a linken zajlik, február 14-én 10 óráig. Fontos, hogy egy jelöltre, egy napon, egy e-mail címről, csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárása után a Petőfi Népében és az újság online felületén is közzéteszik majd.