Halason is Strandok Éjszakája
Közélet

Halason is Strandok Éjszakája

Évek óta hagyomány az éjszakai különleges programok megtartása a szabadidős, kulturális létesítményekben. A Strandok Éjszakája is ilyen népszerű kezdeményezés, amit ezúttal is megtartanak Kiskunhalason. Különleges programok, ajándékokkal július 31-én, Kiskunhalason a strandok éjszakáján, a Halasthermál Gyógyfürdőben.

Aki nem nyaral a város határain kívül és van szabadideje július 31-én, szombaton az esti órákban, az ne hagyja a Strandok Éjszakáját, mert a Halasthermál Gyógyfürdő meghosszabbított nyitva tartással, különleges meglepetésekkel várja a vendégeket. Az országos programba bekapcsolódva Kiskunhalason is rendkívüli, éjszakai nyitva tartással, este fél kilenctől, éjjel egy óráig várja a fürdőzni vagy szórakozni vágyókat a Halasthermál Gyógyfürdő.

A szokatlan nyitva tartási idő mellett minden vendég, aki belépőt vásárol a Halasthermál Gyógyfürdő július 31-én – felnőttek esetén – vodkását, gyermekek esetén jégkását kap ajándékba. A régió egyik legnépszerűbb zenekara, a Napos oldal pedig jó hangulatot teremtve varázsol fényt a strand éjszakájába.

Hugyecz Sándor, a Halasthermál Kft. ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy rendkívül népszerű a Strandok Éjszakája Kiskunhalason. Az elmúlt évek számai ilyenkor mindig jelentős látogató emelkedést mutatnak. Megtudtuk, hogy a Strandok Éjszakáján is üzemel majd valamennyi medence. A Napos oldal zenekar koncertje rossz idő esetén is élményt jelenthet majd a látogatóknak, mert ez esetben a fedett csarnokban lép fel a zenekar. A Halasthermál Gyógyfürdő kiemelt figyelemmel várja a Strandok Éjszakája vendégeit.