Íme a nyertes tojásfa, és a lelkes alkotócsapat
Közélet

Íme a nyertes tojásfa, és a lelkes alkotócsapat

A Halasi Városgazda Zrt. idén is meghirdette húsvétváró programját, a tojásfa szépségversenyt. A korábbi években is népszerű volt a kezdeményezés, ezúttal sem volt ez másképpen. Most is a szavazatok alapján hirdettek nyertest, 2024-ben Sárándi György és csapatának alkotása kapta a legtöbb lájkot. Mint megtudtuk, a fa díszítése és a dekoráció elkészítése több család összefogását dicséri.

Több mint 900 lájk érkezett azokra a tojásfákra, amelyek készítői idén neveztek a szépségversenyre. A Halasi Városgazda Zrt. évek óta szervezi és sikerrel le is bonyolítja a húsvétváró közösségi eseményét. Ezúttal is várták a szavazatokat azokra tojásfákra, amelyeket a város különböző pontjai díszítettek fel lelkes családok, barátok, munkahelyi közösségek. A napokban pedig már eredményt is hirdetett a Városgazda. E szerint 2024 legszebb alkotása a Sárándi György nevével fémjelzett kompozíció volt, 194 lájkkal.

Mint megtudtuk, ez a tojásfa Gábor Áron utca és a Kazal utca kereszteződésében, a Gesztenye ligeben található. Sárándi Kárpáti Rita érdeklődésünkre elmondta, hogy igaz csapatmunka volt a készülődés és a dekorálás. - Harmadik alkalommal vettünk részt a játékban Legelső évben a tágabb családunkkal, tavaly a Konkoly-családdal, idén pedig a Hatházi-családdal kiegészülve díszítettük fel a fát. Sokat segítettek a gyerkőceink is - fogalmazott Rita. 

A verseny második helyén a Kenguru Torna-Box Kicsiknek közössége végzett 165 szavazattal, a harmadik helyen pedig HTKT SZSZK Idősek Otthona zárta versengést 135 lájkkal.