Jövő heti vasúti átjáró zárások képekkel, térképpel
Közélet

Jövő heti vasúti átjáró zárások képekkel, térképpel

A Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztési projekthez kapcsolódóan a kivitelező nagygépes munkálatainak végzése miatt Kiskunhalas közelében több vasúti átjáró érintett a jövő héten. Ennek okán teljes útzárra kerül sor ezeken a vasúti átjárókban. Az érintett vasúti átjárókat fényképen és térképen is mutatjuk a zárva tartásuk időszakával együtt. (címképen az érintett Olajosok útján található vasúti átjáró)

Kiskunhalashoz legközelebb és a legforgalmasabb az Olajosok útja vasúti átjáró teljes zárásának napja 2024. március 5-én, kedden lesz, 7:00 órától 19:00 óráig. A térképen pirossal jelezve látható. Javasolt elkerülő út északra a térképen kékkel jelölve, valamint délre a Kéve utcai átjáró.

Színes körökkel jelezve az érintett vasúti átjárók

Az 53-as úton Kiskunhalasról kifelé az 51-es km jelzőtáblától körülbelül 200 méterre jobbra (Kozák-Trans Kft. telephelye után) található földúton, a térképen kékkel jelölt területen lévő vasúti átjáró teljes zárásának időpontja 2024. március 6-án szerdán lesz 7:00 órától 19:00 óráig. A javasolt elkerülő út délre az Olajosok útja, térképen pirossal jelezve, valamint az északra levő földút átjáró, térképen lilával jelölve.

Az Olajosok útján található vasúti átjáró, amely a térképen pirossal jelölt

Az 53-as úton Kiskunhalasról kifelé az 50-es km jelzőtáblától vissza körülbelül 200 méterre jobbra található földúton, a térképen lilával jelölt átjáró teljes zárásának napja 2024. március 7-én, csütörtökön lesz. Az átjáró 7:00 órától 19:00 óráig tart zárva. A javasolt elkerülő út délre térképen kékkel jelölve és északra a Tázlári út, 5406. jelzésű országos közút.

A térképen kékkel jelölt vasúti átjáró

Forrás: Kuris István László alpolgármester közösségi oldala

A térképen lila színnel jelölt vasúti átjáró

Kép-szöveg: Kovács Iván