Juhász Tibor ismét a szövetségi vezetésben
Közélet

Juhász Tibor ismét a szövetségi vezetésben

Tisztújító közgyűlést tartottak május 10-én a Magyar Lovassport Szövetség vezetésében. A keddi maratoni ülésen szövetség korábbi vezetése maradt a pozíciójában. Az elnökség tagja, immár harmadik alkalommal Juhász Tibor, aki a Díjugrató Szakbizottság vezetésének is tagja. A korábbi elnök, Lázár Vilmos ismét elsöprő támogatottságot kapott.

Budapesten, a Nemzeti Lovardában tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Lovassport Szövetség tegnap, ahol a beszámolók, értékelések mellett vezetőválasztás is történt. A kedd délelőtt kezdődött gyűlés késő délutánig tartott. Jó hír a halasi lovasbarátoknak, hogy Juhász Tibor ismét a szövetségi vezetésbe került és így már a harmadik ciklusát kezdi meg a Magyar Lovassport Szövetség elnökségi tagjaként.

A megválasztott elnökség a felügyelő bizottsággal, a kép jobb szélén Juhász Tibor elnökségi tag (Fotó: Somogyvári Anett)

Juhász Tibor szervezetben történő újabb szerepvállalása az országos szakmai feladatok elvégzése mellett, a halasi és környéki lovas élet érdekérvényesítő képességét is erősíti. Ezzel Kiskunhalas, több mint félévszáda kiépített hazai és nemzetközi lovassport szerepe remélhetően továbbra is érvényesül.

Juhász Tibor és Lázár Vilmos, a május 1-i, CSI2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyen, a Hirling Lovasparkban

A közgyűlésen a korábbi elnököt, Lázár Vilmost százszázalékos támogatottsággal választották újra a Magyar Lovassport Szövetség élére.