Keceli összefogás: újabb adomány érkezett a halasi kórháznak (galéria)
Közélet

Keceli összefogás: újabb adomány érkezett a halasi kórháznak (galéria)

Haszilló Ferenc keceli polgármester és Fekete Szabolcs plébános atya, valamint a jótékonysági akció egyik koordinálója, Szabó Krisztina látogatott el a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba. Nem jöttek üres kézzel, több mint nyolcvan ajéndékcsomagot hoztak magukkal, amelyet az önkormányzat és a vállalkozók felajánlásainak köszönhetően tudtak összeállítani. Az óvodások pedig rajzokkal üzentek az orvosoknak, ápolóknak.

Szabó Krisztináék már egyszer, néhány héttel ezelőtt meglepték a kórházi dolgozókat. Nem véletlen, hogy a keceliek újabb jótékonysági akciójának egyik szervezője is Krisztina volt. Ezúttal az önkormányzat és a vállalkozások fogtak össze, hogy megajándékozzák a közelgő ünnepek kapcsán az orvosokat, ápolókat. A több mint nyolcvan csomagot Haszilló Ferenc polgármester és Fekete Szabolcs plébános atya hozta el a halasi kórházba, ahol dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató és Dittmayer Péter ápolási igazgató fogadta őket. 

- Fontosnak tartjuk, hogy elismerjük azt az áldozatos munkát, amit itt nap mint nap végeznek. Elhoztuk a keceliek ajándékát és szeretetét, üdvözletét is-fogalmazott a keceli polgármester. Fekete Szabolcs plébános atya áldást mondott, amely után arra kérte dr. Szepesvári Szabolcsot, hogy tolmácsolja az összes dolgozónak. Ismét érkeztek rajzok, amelyekben a gyermekek fogalmazták meg üzeneteiket, jókívánságaikat. (További részletek a hétfő esti híradóban.)