(►) Köszönet a fellépőknek, támogatóknak, segítőknek és a közönségnek
Közélet

(►) Köszönet a fellépőknek, támogatóknak, segítőknek és a közönségnek

Túl vagyunk a 44. Halasi Szüreti Fesztivál eseményein. Kiskunhalas legnagyobb és legrégibb gasztro-kulturális rendezvénye ezreknek nyújtott három napon kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget. A Városért Közalapítvány kuratóriuma a közelmúltban alakult Halasi Városmenedzser Nonprofit Kft.-t bízta meg a szervezői teendőkkel. Szőke Sándor, a Városért Közalapítvány kuratóriumi elnöke vasárnap a nagyszínpadon mondott beszédében fejezte ki köszönetét a rendezvény végrehajtóinak, támogatóinak, fellépőinek és a közönségnek. Most a szervező csapat teszi meg ezt a nyilvánosság felé.

A 44. Halasi Szüreti Fesztiválról a Halasmédia felületein (televízió, hírportál, közösségi médiumok) folyamatosan beszámolt, amelyről a helyi lakosság jelenlévő része, az érkezett vendégek személyes tapasztalást szerezhettek. A mobilkommunikációnak köszönhetően ország-világ láthatta az esemény egyes részleteit.

A szüreti fesztivál végrehajtása komoly szervezői humánerőforrást igényelt, amelyet a Városmenedzser Kft., kollégái, a társszervezetek segítői és önkéntesek támogattak. A rendezvény anyagi forrásának alapját Kiskunhalas Város Önkormányzata a Városért Közalapítványon keresztül biztosította, azonban ezt jelentős mértékben kiegészítették a településünkön működő vállalkozások szponzorálás útján. A vállalkozói támogatás nélkül aligha lehetett volna olyan színvonalú programsort, látványmegjelenést létrehozni a fesztivál során, mint ami megtörtént a múlt hétvégén. Ezúton köszönjük a szüreti fesztivál támogatóinak nagylelkű anyagi segítségét.

A Szüreti Fesztivál rendjét a hivatalosan felkért biztonsági erők mellett külön figyelemmel kísérte a rendőrség és önkéntes jelenlétével, közreműködésével erősítette a helyi polgárőrség. Hatalmas köszönet jár azért, hogy rendkívüli esemény nélkül, biztonságban sikerült megtartani a 44. Halasi Szüreti Fesztivált. Köszönjük a belvárosban élő lakosságnak, hogy tűrték a háromnapos programmal járó szokatlan hang, fényhatásokat és a közlekedési korlátozásokat.

Köszönetünket fejezzük ki valamennyi egyesületnek, civilszervezetnek, intézménynek, baráti közösségnek, árusnak és magánszemélynek, akik valamilyen módon segítették a fesztivál megrendezését. A legnagyobb köszönet a közönséget illeti, akik megtisztelték érdeklődésükkel a 44. Halasi Szüreti Fesztivál történéseit. Számunkra a legnagyobb elismerés, hogy ezrek arcán láthattunk mosolyt, tapasztalhattunk felhőtlen szórakozást a főtéren és a környékén. A rendezvényen szerzett tapasztalatokat most összegezzük és bízunk abban, hogy a jövő évi, 45. Halasi Szüreti Fesztiválon hasonló, vagy még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni Kiskunhalas Város lakosságát és az érkező vendégeket!

Tisztelettel: A Halasi Városmenedzser Nonprofit Kft. csapata