Látványos a fényfa, de ne menjenek a belsejébe!
Közélet

Látványos a fényfa, de ne menjenek a belsejébe!

Az adventi időszakban Kiskunhalas főterének fő látványossága évek óta a filmszínház előtt felállított fényfa. Kedvelt foglalatosság a térre látogatók esetében fényképek készítése a fényfa előterében és a gyermekek körében is népszerű a világító látványosság. A fényfa azonban árammal működik. Kérjük, éppen ezért vigyázzanak a fényfa megközelítésével a baleset és a rongálás elkerülése érdekében!

A főtéren a mozi előtt álló fényfa kedvelt fotóshelyszínné vált az utóbbi esztendőkben. A kilátogató családok gyermekekkel is szívesen töltenek el több-kevesebb időt a fényfa körül. A látványosság kihelyezése éppen azt a célt szolgálja, hogy jól észrevehetően és látványosan jelezze az év végi ünnep közeledét a főtérre látogatók körében.

A fényfa világítása árammal működik

Szerkesztőségünk ugyanakkor felhívja a főtéren a fényfa körül tartózkodók figyelmét, hogy ne érjenek, ne nyúljanak a fémvázra fűzött világító lámpácskákhoz. A fényfa üzemelése rendeltetésszerű használat esetén veszélytelen, de hozzányúlni, vagy a fényfüzért tartó váz belsejébe menni balesethez, véletlen, vagy szándékos rongáláshoz vezethet.

Ne lépjen a fényfa belsejébe, mert a tartó szerkezetben könnyen megbotolhat!

Mindenkit arra kérünk, aki a fényfa körül tartózkodik - különösen kisgyermekek társaságában - hogy ne fogják meg, ne engedjék megfogni a szerkezet fényfüzéreit és a szülők is figyeljenek arra, hogy a gyerekek ne rángassák ezeket. A biztonság érdekében kiemelt kérés, hogy a fényfát mindenki kívülről szemlélje, és a felnőttek ne engedjék, hogy a gyerekek a füzérek között bemenjenek a fémváz belsejébe.