Luxus lakosztályt tervezett
Közélet

Luxus lakosztályt tervezett

Látványtervei felkeltették a figyelmet, és elismerést vívtak ki. Szilágyiné Szabó Krisztina különdíjas lett a XXI. századi lakásenteriőr halasi csipkével című pályázaton. Fontosnak érezte megmutatni mindenkinek a halasi csipke, valamint a város értékeit és szépségét, így egy helyi hotel lakosztályát tervezte meg hungarikumunk jegyében. A lakberendező, enteriőr tervező szerint turisztikai szempontból ez további versenyelőnyt jelenthetne.

Szilágyiné Szabó Krisztina koncepciója szerint a lakosztály egy – a termálfürdővel üvegfolyósóval összekötött – hotelben kapna helyet. Ezáltal az esztétikai élmény mellett kényelmes, könnyen elérhető rekreációs lehetőségeket is biztosítana, valamint a vendégek a fürdőszobában is élvezhetnék a termálvíz jótékony hatásait.

- Lakberendezői és enteriőrtervezői projektjeim során mindig a kifinomult, harmonikus hatásra törekszem, ezt a szemléletet igyekeztem a pályázatra beadott munkámban is visszaadni. Látványterveimen a minden igényt kielégítő, luxus lakosztály egy nappali helyiségből, egy hálószobából és egy fürdőszobából épül fel. Fő célom, hogy a lakosztályba betérők érezzék a csipke eleganciáját, továbbá a bútorok és a kiegészítők tökéletes összhangban álljanak azzal. A három helyiségen egymással harmonizáló színek, anyagok és motívumok ívelnek át, melyek a csipke értékállóságát és páratlan stílusát képviselik –fogalmazott.

További részletek a Halasi Tükör hetilap július 21-i számában.