Megnyitott a halasi adventi vásár és gasztroudvar
Közélet

Megnyitott a halasi adventi vásár és gasztroudvar

Kézműves termékek, finomságok, forró italok és kellemes zene. Péntek délután megnyitott Kiskunhalason az adventi kézműves vásár és gasztroudvar. A helyszín a Sétáló utcai Közösségek Háza.

Az ünnepre hangoló programon a vendéglátó egységek az udvarban kaptak helyet - ahol finom illatok szállnak - és itt tartják a koncerteket is. A vásár bent az épületben található különböző kézműves termékekkel, melyek segíthetnek megoldani a karácsonyi ajándék, vagy dekoráció beszerzését is. Manók, ékszerek, kerámia virágok, gyertyák, méz, könyvek, dísztárgyak, bájos figurák és még hosszan lehetne sorolni mi minden található a vásárban.

Az Adventi kézműves vásár és gasztroudvar a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében péntek este 20 óráig, szombaton 14-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig lesz nyitva.

Péntek délután Csorvási Zoltán és barátai adtak koncertet, valamint Bakos Ágnes és Patai Tivadar. A szombat délutáni koncertek sorát a Tengertánc kezdi 16 órától. 17 órától Vladár Kjároly, 18 órától Fodor Fruzsi és Szávuly Bence lépnek fel. 19 órakor pedig a The CobleStone AC.