Merj tükörbe nézni!
Közélet

Merj tükörbe nézni!

Önismereti tréningnap lesz augusztus 7-én, Kiskunhalason, a Végh-kúriában. A programok 10 órától 18 óráig tartanak kis szünetekkel. Merj tükörbe nézni! – ezt tanácsolja Kelemenné Szilágyi Noémi coach, tréner, akitől megtudtuk, korlátozott számban még tud fogadni jelentkezőket.

Kelemenné Szilágyi Noémi a választott hivatásához szükséges okleveleken túl sok-sok élettapasztalattal rendelkezik. A Kiskunhalason élő coach, tréner vallja, mindez szükséges ahhoz, hogy eredményeket lehessen elérni.

- Tíz-tizenkét fős csoportban gondolkodtam, amikor meghirdettem az augusztus 7-i tréninget. Az önismeret nagyon fontos. Azért van rá szükség, hogy meg tudjuk fogalmazni, mi zajlik bennünk. Ez kell ahhoz, hogy jól működjünk – mutatott rá Noémi. – Kisebb létszámú foglalkozáson jobban reflektálhatók a gondolatok, önműködővé válhat a csoport. Olyan tréninggyakorlatokat tervezek coaching eszközökkel ötvözve, amelyek alkalmazásával a résztvevők úgy kerülhetnek közelebb önmagukhoz, hogy egymáshoz is tudnak kapcsolódni. A csoportdinamika nagyon fontos – tette hozzá.

Kelemenné Szilágyi Noémi azt tanácsolja, minden nap legyen valami kis célunk. Jó, ha így ébredünk, és hálával fekszünk le este. Mindemellett az visz előre, ha tisztában vagyunk önmagunkkal, a dolgokat pedig a helyükön kezeljük.

- Mindenki jártas a világismeretben, a virológiában, azzal is tisztában kell lenni, kik vagyunk. A világ ugyanaz, a viszonyulásunk más hozzá. A tréningre jelentkezőknek az igény, szándék, motiváció, cél útját kell végigjárni – hangsúlyozta.

Noémi arról is beszélt, hogy az eddigi tapasztalatai alapján érdekes felismerések várhatók a nap végén. Spontán embernek tartja magát. Természetesen felkészül a közösségi tréningre, de erre úgy nem lehet, mint egy cégesre. Itt rögtönözni kell, és ő ezt nagyon szereti, kihívásnak tartja. Azt is elmondta, úgy érzi, a helyszín is segíteni tudja az egymásra hangolódást.

- A Végh-kúria könnyen elérhető. A belvárosban van, mégis nagyon-nagyon nyugalmas. Szimpatikus a környezet, inspiráló a közeg, a légkör, segíti a megnyílást – fogalmazott. – Az őszinte érdeklődés a másik fél – adott esetben a tréner részéről – katartikus élményt és önismereti felismerést okozhat. Nekem is jólesik, amikor a nap végén megköszönik, hogy ilyen élményben lehetett részük – fűzte hozzá.

Az önismereti tréningnapra a 30/47-76-658 telefonszámon vagy a noemiszilagyi.noemi@gmail.com e-mailen lehet.