Most Ön is elmondhatja véleményét
Közélet

Most Ön is elmondhatja véleményét

Kiskunhalas Város Önkormányzata a Településrendezési eszközök 2021. évi teljes eljárás keretében történő módosításához munkaközi tájékoztató szakasz partnerségi egyeztetését hirdeti meg. A tervezett módosítással kapcsolatban a fennálló veszélyhelyzet miatt a véleménynyilvánítás nem személyes formáját biztosítják a lakosságnak, elektronikus úton. A felhívás teljes szövege lent olvasható.

"Ezúton tájékoztatunk minden érintetettet, hogy Kiskunhalas Város Önkormányzata a Településrendezési eszközök 2021. évi teljes eljárás keretében történő módosításához munkaközi tájékoztató szakasz partnerségi egyeztetését hirdeti meg.

A módosítás részletes szakmai leírása elérhető Kiskunhalas Város honlapján a városháza / dokumentumok / partnerség menüpontban a "Munkaközi partnerségi tájékoztató településrendezési eszközök 2021. évi módosításához" címszó alatt.

Az egységes szerkezetbe foglalt dokumentumok tervezetei – a változások kiemelésével – elérhetőek a módosítást készítő cég honlapján keresztül, az ujleptekbt.hu oldalon, a „Kiskunhalas” menüpont alatt, a „folyamatban lévő tervanyagok” között.

A tervezett módosítással kapcsolatban a fennálló veszélyhelyzet miatt a véleménynyilvánítás nem személyes formáját biztosítjuk kizárólag elektronikus úton 2021. augusztus 8-án éjfélig a vfejlesztes@kiskunhalas.hu e-mail címre beküldött elektronikus levélben, vagy az Önkormányzat hivatali kapujára az e-papír, vagy a cégkapu rendszeren keresztül küldött elektronikus üzenet formájában. Az anyaggal és az eljárással kapcsolatban bővebb felvilágosítás ügyfélfogadási időben a Városfejlesztési, Üzemeltetési és Főépítészi Osztályon kérhető."