Öné lehet a legszebb
Közélet

Öné lehet a legszebb

Fülöp Róbert polgármester, Kiskunhalas Város Önkormányzata képviseletében - csatlakozva Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz - meghirdeti Kiskunhalason „A legszebb konyhakertek” programot.

A szervezők célja a lakosság ösztönzése arra, hogy saját, rokonai, vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet, gondozza azt, termesszen benne maga és családja számára minél több konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt. Idén is több kategóriában várják a jelentkezéseket: a balkon, kert, udvar, telek, földterület tulajdonosa, vagy annak megművelője.

Jelentkezéskor, illetve a verseny idején szívesen veszik a fotók készítését a balkonról, kertről, mely segíti a bírálók munkáját. Az országos díjra jelöléshez ez követelmény. Az év kiemelt témája: „Hasznos rovarokat a kertbe! Jelentkezési határidő: 2017. május 20. Jelentkezési lap kérhető és leadható a Polgármesteri Hivatalban, a portán (6400 Kiskunhalas, Hősök tere 1.)

Szöveg-fotó: Bakos László


Hozzászólás (0)