Piknikkel zárta kampányát Fülöp Róbert polgármester és csapata
Közélet

Piknikkel zárta kampányát Fülöp Róbert polgármester és csapata

A Kincsem Kávézóban gyűltek össze Fülöp Róbert polgármester és csapatának kampányzárójára az érdeklődők szerda délután ötkor. A nyilvános fórumon megtelt a terasz és kötetlen beszélgetések folytak a szimpatizánsokból álló polgárok között. Beszédet mondtak Bányai Gábor kormány és Budai Gyula miniszteri biztosok. Fellépett Pintér Tibor színművész, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

Május 29-én délutánra nyilvános pikniket hirdetett meg Fülöp Róbert polgármester és csapata a Kincsem Kávézó teraszára. A Fidesz-KDNP választási kampányzárója barátkozással, közéleti véleménycserékkel indult.

A polgármester köszöntője után Bányai Gábor kormánybiztos, majd Budai Gyula miniszteri biztos Fülöp Róbert és csapatának támogatását kérték június 9-ére. Európa jövője a béke - mondták, amelyet a FIDESZ KDNP képvisel. Helyben az egyetlen cselekvőképes és már 10 éve bizonyító erő Fülöp Róbert és csapata, akik biztosítékai a város fejlődésének. A piknik Pintér Tibor nemzeti érzelmű dalaival folytatódott és beszélgetéssel zárult.