Segítenek a LED izzós pályázat benyújtásában
Közélet

Segítenek a LED izzós pályázat benyújtásában

Megkezdődött a korábban általunk is bemutatott LED-csereprogram, melynek keretében a halasi családok ingyenesen juthatnak korszerű, alacsony fogyasztású LED izzókhoz. Azoknak sincs okuk elkeseredni, akik nem tudják önállóan megoldani az online regisztrációt, hiszen a Városháza munkatársai segítséget nyújtanak.

Fülöp Róbert közösségi oldalán jelent meg a felhívás, mely szerint elindult a csereprogram, amire a ledcsere.hu oldalon lehet regisztrálni. A programba 2023. szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Amennyiben a regisztráció során valakinek segítségre lenne szüksége, jó hír lehet számára, hogy a Városháza munkatársai segítenek a szükséges dokumentumok feltöltésében. Most szerdán (szeptember 13.) 16 és 18 óra között a Sétáló utcai Közösségek Házába várják mindazokat, akik nem tuják önállóan megcsinálni a regisztrálást.

Fontos, hogy az érintettek mindenképpen vigyék majd magukkal a villanyszámlájukat, személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat. Az is lényeges, hogy az átvevőhelynél a „Kiskunhalas Város Önkormányzata” opciót kell megjelölni!