Sóstó-party piknik - szavazzon, melyik filmet nézzük!
Közélet

Sóstó-party piknik - szavazzon, melyik filmet nézzük!

Sóstó-party piknik, államalapítás ünnepe több helyszínen, több meglepetéssel – a Halasi Média és Kultúra Kft. munkatársai már javában szervezik a programokat augusztus 19-re és 20-ra. Újdonságként filmvetítéssel kezdjük az ünnepet. Hogy melyik film kerül vetítésre a kínálatból, az Önök szavazatán múlik.

A Grease, a Pappa Pia vagy a Mamma Mia, esetleg az Üvegtigris 1? Döntsenek Önök! Augusztus 6-án 12 óráig lehet szavazni arról, hogy augusztus 19-én a Sóstó-party pikniken a lehetséges négy film közül melyik kerüljön vetítésre. Szavazni ITT lehet.

A mozizós tóparti piknik után az augusztus 20. is tartogat programokat. Az államalapítás ünnepén fél 9-kor az Alsóvárosi katolikus templomban ünnepi szentmise lesz kenyérszenteléssel. Az Országzászló emlékműnél 10 órakor vonják fel a nemzeti lobogót.

A Végh-kúriában 9 órától gyermekjátszó és kenyérlángos-kóstolás várja az érdeklődőket. Fél 11-től Mága Ernő és zenekara lép fel, de lesz ökumneikus kenyéráldás is. Ezen a délelőttön nyílik meg Répa István kiállítása is, mely lovaskocsi maketteket mutat be.

Az államalapítás ünnepe zenés programokkal folytatódik. A délutáni, esti helyszín a Sóstó partja. 17 órától a Halas Concert Band koncertje szórakoztatja az ünneplőket, 18 órától pedig a The Brandy fellépése. 20 órától Dance Folk Show veszi kezdetét Thomix és Nagy Teodóra közreműködésével. 21 órakor kezdődik a tóparton a tűzijáték. A napot 21 óra 30-tól Hoffer Dani koncertje, majd 22:15-től DJ Benny Party zárja.

E mellett rodeobika, ugrálóvár, körhinta, mobil játszóház, kisvasút, céllövölde és pónilovaglás várja az érdeklődőket. A tervek szerint a ”sivatag hajója” is ellátogat a Sóstó partjára, így tevegelésre is mód nyílik.

Önöknek két feladatuk van, szabaddá tenni magukat a programok idejére és minél gyorsabban szavazni arról, hogy melyik filmet nézzük a Sóstó-pary pikniken.