(►) Sport, gasztronómia, buli
Közélet

(►) Sport, gasztronómia, buli

Hagyomány, hogy a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum, a tanév végéhez közeledvén, megszervezi diáknapját. Idén az utolsó tanítási napra tették a rendezvényt, mivel az eredeti terveiket keresztülhúzta a zord időjárás. A tekósok ezúttal is sütöttek, főztek, és különböző sportágakban mérték össze tudásukat a nap folyamán.

Mozgalmas éven vannak túl a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum diákjai, pedagógusai. A munkával, tanulással töltött hónapok lezárásaként rendezték meg most is a diáknapot, ahol sok-sok érdekes helyszín, program, feladat várt mindenkire.

Nem maradhat el egyetlen ilyen rendezvény esetében sem a főzés, sütés. Minden osztály kiválasztott előzetesen egy olyan ételt, amit aztán a fiatalok és tanáraik együtt készítettek el, majd pedig közösen fogyasztották el az ízletes fogásokat.

A szervezők jóvoltából szellemi és fizikai megméretésekből sem volt hiány. Érdekes feladatok, mozgalmas sportversenyek keretében csillogtathatták meg tudásukat a lelkes jelentkezők.

A helyszínen készült interjúkat, felvételeket a Halas Televízió szerdai Hírnaplójában tekinthetik meg az érdeklődők..