Százan mérettek a Sörfesztiválon
Közélet

Százan mérettek a Sörfesztiválon

Csaknem száz vendége volt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház egészségügyi szűrősátrának a hétvégén Kunfehértón, a hagyományos Sörfesztiválon.

 
Az intézmény és a sörfesztivált rendező kunfehértói önkormányzat együttműködése révén a kórház egészségvédelmi, egészségfejlesztési programja bemutatkozhatott a településen – és fogadhatta az érdeklődő polgárokat.
efitotal
 A kórház Egészségfejlesztési Irodájának szűrősátra ezúttal nemcsak a hagyományos szolgáltatásokkal (vérnyomás-, vércukorszint-, testzsírarány- és testömegindex-ellenőrzés és –mérés), hanem a helyi háziorvos, Székács István jelenlétében várta az egészségükkel törődőket, akik szép számmal jelentkeztek.
efi1
Ebben vélhetően része volt annak is, hogy a szűrőprogramhoz – akár névtelenül csatlakozók – reformétel-kóstolóként gyümölcsöt és egy szép szelet, teljes kiőrlésű gabonából és más egészséges alapanyagokból készített pizzát kaptak ajándékul.
efipizza
A halasi Semmelweis-kórház EFI-szűrősátra legközelebb a XI. Kelebiai Kárpát Fesztiválon lesz Kelebián.
efikellnerne
A községbe július 26-án várják szeretettel a polgárokat a kórház munkatársai.
efi3
A lakossági szűrés délután 4-től 8-ig áll bárki rendelkezésére, továbbra is ingyenesen, és ott sem maradhat majd el a szintén ingyenes reformétel-kóstoló sem.
Kép, szöveg: KZ