Taxisok(k): vandálok borították fel a telefonállomást
Közélet

Taxisok(k): vandálok borították fel a telefonállomást

Felháborító és érthetetlen. A Szabad halasi fotók és történetek csoportban hozta nyilvánosságra Molnár Andor, hogy ismeretlenek felboították a helyi taxisok ikonikus telefonállomását. A lokálpatrióta városlakót Csőke Zoltán taxis értesítette a nem mindennapi esetről. Szerencsére azóta a telefon újra üzemképes.

- Ma reggelre, munkába menet elszomorító látvány fogadott minket. Az éjjel, egy és két óra között valaki(k) vandál módon felborították, ezzel ideiglenesen üzemképtelenné tették a cégünk immár 40 éve üzemelő telefonállomását- ez a bejegyzés jelent meg szombaton a Szabad halasi fotók és történetek csoportban, a közösségi oldalon. A csoport adminját, Molnár Andort Csőke Zoltán taxis értesítette a felháborító esetről.

- Ez a hely városunk arculatának részévé vált már az évek során, túl praktikus funkcióján, egy megszokott kedves műtárggyá vált, randevúzó fiatalok találkahelyévé. Tűnjék nagy szavaknak, nekünk személyszállítással foglalkozóknak a munkáját nagyban segíti, könnyíti a léte, nélkülözhetetlen. A betonba rögzítő csavarok kiszakadtak, a kábelrendszer rongálódott. Elszomorító, hitem szerint Kiskunhalas nem ilyen tahó színvonalú polgárok társulása, ámbár a vandalizmus helyes-kedves kisvárosunkat sem kerüli el. Pedig nagyon jó lenne ha elkerülné, tisztelettel kérem helyi polgártársaimat, őrizzük tovább jó szándékú tenni akarással városunk értékeit!- fogalmazott Csőke Zoltán. A taxisok intézkedtek és rövid időn belül ismét üzemképes lett a telefon. 

Fotó: Szabad halasi fotók és történetek facebook csoport