Versenytáncos aranyak Budapestről
Közélet

Versenytáncos aranyak Budapestről

November 24-én a B-A-S kategóriás országos bajnokságokkal zárult a kiemelt versenyek sorozata erre az évre. Budapesten a Botafogó Kupa keretében zajlottak az országos bajnokságok, klubközi versenyekkel kiegészítve, ahol szép sikereket ért el a Stúdió 2000 TSE sportolói – közölte szerkesztőségünkkel a halasi központú egyesület művészeti vezetője, Juhász Ágnes. (címképen: Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura /Stúdió 2000/)

Délelőtt folyamán Nagy Bence /Stúdió 2000/ és Czencz Nóra /Spirit/ aratott fényes sikert, a D junior 2. standard táncok kategóriájában diadalmaskodtak – kezdte rövid eredményismertetőjét Juhász Ágnes művészeti vezető. Balázs Vince /Stúdió 2000/ és Pintér Bianka /Soldance/ első közös latin versenyükön, a C ifjúsági kategóriában elődöntősként, a felnőttek között bronzérmesként végeztek.

Tóth Szilárd táncpedagógus, Stoye Vivien, Juhász Ágnes művészeti vezető és Kabdebó András

Az Országos bajnokságokon két páros indult az egyesület képviseletében,"A" latinban Kabdebó András és Stoye Vivien a döntő 5. helyén, míg a Sonder latin kategóriában Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura /Stúdió 2000/ a dobogó első helyén álltak (címképen). Az egyesületünk vezetése nevében szívből gratulálunk a párosoknak – zárta nyilatkozatát a művészeti vezető.

Nagy Bence és Czencz Nóra a dobogó legfelső fokán a győzelmi kupákkal

Szöveg: Kovács Iván, képek: Stúdió 2000 TSE