(►) Brutál show-t nyomtak Majkáék Kunfehértón
Kultúra

(►) Brutál show-t nyomtak Majkáék Kunfehértón

A 2024-es FehérTone Fesztivál egyik leginkább várt előadója Majoros Péter „Majka” volt, aki zenekarával szombaton éjszaka állt közönség elé, a tóparti óriásszínpadon. A repertoárban felcsendültek az elmúlt évek legnagyobb slágerei, és persze új szerzeményekből sem volt hiány. Mutatjuk, milyen volt a hangulat.

Belehalok, A csúcson túl, Ezek a lányok egyre vékonyabbak, Mindenki táncol. Csak néhány sláger Majka legismertebb szerzeményei közül. A népszerű rapper zenekarával érkezett a FehérTone Fesztiválra, ahol szombaton éjfél előtt pár perccel kezdték meg bombasztikus bulijukat.

A tömeg egy emberként skandálta a refréneket, Majka pedig a show teljes ideje alatt bevonta a publikum tagjait. A rapper népszerűségét jól mutatja, hogy a színpad előtt a fiatal gyermekektől, a tinédzsereken és a középkorosztályon át, egészen az idősekig mindenki megtalálható volt. Akadt olyan rajongó, aki saját kézzel készített alkotásával lepte meg kedvencét.

A csapat oszlopos tagja Veres Mónika „Nika”, akit a szakma az ország egyik legjobb hangú, legtehetségesebb énekesnőjeként tart számon. A hölgy Kunfehértón is bizonyította, hogy igazi energiabomba, aki egy pillanatra sem pihen meg a színpadon, végigugrálta, táncolta a teljes koncertet.

Majka a Halas Televíziónak adott interjújában elmondta, hogy tavasztól őszig folyamatosan járják az országot, ezen a héten például zsinórban négy városban koncerteznek, és fontosnak tartja, hogy minden helyszínen ugyanolyan színvonalas műsort kapjon a közönség.

A rapperrel készült beszélgetést a Kultúrkép magazin egyik augusztusi adásában láthatják majd az érdeklődők. Addig is tekintsék meg cikkünk alatt rövid videónkat és fotógalériánkat!

Még több cikk

Dallista Zoránnal

Dallista Zoránnal

Őszi aprók tánca

Őszi aprók tánca