(►) Gigasiker volt Nemazalány és Sofi halasi fellépése
Kultúra

(►) Gigasiker volt Nemazalány és Sofi halasi fellépése

Kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek, idősek és fiatalok egyaránt kíváncsiak voltak Nemazalány és Sofi dalaira, amik a 2023-as Nyárindító Főtérparty keretében csendültek fel, a város központjában.

Van egy olyan lányduó a mai, hazai könnyűzenében, melynek tagjai sikert sikerre halmoznak. Ha kijönnek egy dallal vagy klippel, az biztos, hogy napok alatt százezrek, sőt nem egyszer, milliók kattintanak az új szerzeményre. Legismertebb dalaikból most a halasi közönség is kaphatott egy nagy csokorra valót.

Fanni és Sofi pénteken este nyolc órakor álltak közönség elé a Bethlen Gábor téren. Érezhető volt, mennyire kedveli őket a helyi publikum, hiszen kicsik és nagyok együtt kiáltották a jól ismert sorokat a két lánnyal. Ováció, sikítás, hangos taps kísérte a dalokat. (cikkünk a videó után folytatódik)

Mint megtudtuk, a duó tagjai már hosszú évek óta nagyon jó barátnők és ez a legfőbb alapja annak, hogy a mai napig ilyen remekül együtt tudnak dolgozni. Túl vannak már számtalan koncerten, együtt írják a dalaikat, mindenben kikérik egymás véleményét.

A halasi fellépés után a rajongók valósággal megrohamozták az énekesnőket, akik persze rutinosan állták a sarat. Mindenkivel egyenként fotózkodtak, dedikáltak, de volt olyan tinédzser is, aki csak egy nagy ölelést kért kedvenc előadóitól.

A formációval készített interjú a Halas Televízió Kultúrkép magazinjának jövő csütörtöki adásában lesz látható.