(►) Itt az új Moriones-klip, halasi zenészekkel
Kultúra

(►) Itt az új Moriones-klip, halasi zenészekkel

Nagyszabású videoklippel jelentkezett Moriones, alias Bakos Kristóf, aki Tik-Tok tartalmai  és zenei pályafutása okán egyre népszerűbb. Erre jó példa az, hogy magánkiadásban jelentetett meg egy albumot, most pedig első nagykoncertjére készül. Az új klip ennek a felvezetése, mi halasiak büszkék lehetünk arra, hogy két kiváló halasi zenész, Fekete Patrik és Szente Tamás is szerepel benne. Ráadásul a tehetséges gitáros és dobos ott lesz majd a koncerten is. 

Moriones nevét eddig főként a fiatal generáció ismeri, ám figyelemfelkeltő Tik-Tok tartalmai okán egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Bakos Kristóf zenei projekten is dolgozik, ennek valamennyi területét saját maga tartja kézben. A refresher.hu cikke szerint  zeneszerző, szövegíró, producer, emellett pedig kreatív vizuális elképzeléseit is megvalósítja. Idén magánkiadásban már megjelentetett egy teljes albumot Tébolyda címmel.

A legújabb dalához pedig klip készült, a Cirkuszosan most látott napvilágot. Aki megnézi, egészen biztos, hogy nem felejti el. Különleges képi, és zenei világ jellemzi. Ráadásul nekünk, halasiaknak is érdemes többször megtekinteni, merthogy felbukkan a dalban két fiatal zenészünk, Fekete Patrik és Szente Tamás is. Moriones első nagykoncertjére késül ez november 3-án lesz, a Turbinában. Erre az összes jegy elkelt. Természetesen kiváló muzsikusok segítik feledhetetlenné tenni a koncertet, a gitáros Patrik, a dobos pedig Tomi lesz. 

Forrás:Moriones