(►) Kacagás és vastaps az operettgálán
Kultúra

(►) Kacagás és vastaps az operettgálán

Kabaré, operett és musical találkozott azon a rendezvényen, melynek a Tiszti Klub nagyterme adott otthont. A Pesti Művész Színház ikonikus alakjai fergeteges hangulatot teremtettek a hűvös, őszi éjszakában.

A Pesti Művész Színház tagjai Gregussné Modok Mariann meghívására érkeztek városunkba. A műsorban olyan örökzöldek csendültek fel, amikért a közönség már hosszú évtizedek óta rajong.

- Az operett egy nagyon különleges műfaj. Büszkén mondhatjuk, hogy világhírű. A lehető legszebb melódiák vannak benne. Az a bája és a titka ennek az egésznek, hogy a nézőt, hallgatót elemeli néhány centire a földtől, nem kell problémákkal foglalkoznunk, csak az igazi szórakozás marad a közönségnek. Ehhez párosul még a tánc és az ének, úgyhogy minden adott a sikerhez – nyilatkozta Czető Roland színművész.

A gálának fontos eleme volt az interaktivitás is, a művészek több alkalommal is a közönség sorai között énekeltek.

- Én rendszeresen bevonom a közönséget. De nem csak azzal, hogy együtt énekelnek velem, hanem le is megyek hozzájuk. Sokkal közvetlenebb az, ha nem a színpadról adom a műsoromat, hanem ott vagyok közöttük és szemükbe, nekik énekelek. A reakcióikból pedig azt érzem, hogy erre nekik is szükségük van, élvezik a produkciót – mesélte Nyertes Zsuzsa.

Mivel a színművészek pályájuk során számtalanszor elénekelték már ezeket a dalokat, egy-egy ilyen alkalommal mindig bennük is felidéződik pár odakapcsolódó sztori, előadás. A dalok mellett pedig a kabaré is komoly teret kapott ezen az estén. Jól ismert jelenetek kerültek terítékre, a közönség pedig hangos vastapssal és kacagással jutalmazta a látottakat, hallottakat.

Tekintsék meg a helyszínen készült fotógalériánkat, valamint videós összeállításunkat is!