(►) Kökény Attila fergeteges hangulatot teremtett a Bibó-gimnáziumban
Kultúra

(►) Kökény Attila fergeteges hangulatot teremtett a Bibó-gimnáziumban

Kökény Attila ismert slágerei csendültek fel az elmúlt hétvégén a Bibó István Gimnázium hagyományos szülők-nevelők bálján. A Megasztár ötödik szériájának versenyzője saját dalait és kedvenc feldolgozásait hozta magával, a halasi közönség legnagyobb örömére.

Hosszú évek óta hagyomány, hogy februárban egy jó hangulatú bállal ünnepelnek együtt a Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban tanuló diákok szülei és a pedagógusok. Idén is színültig megtelt érdeklődőkkel a sportcsarnok. A vendégeket egy jól összeszokott páros, egy apa-fia duó, Tóth István és Tóth Tamás köszöntötte.

Ezután a rendezvény szervezője, Kovács Erzsébet osztotta meg ünnepi gondolatait a bálozókkal. Köszönetet mondott Felnagy Krisztián pedagógusnak és a többi segítőnek, akikkel közösen meg tudták valósítani az idei bált.

Az est sztárvendége a Megasztár ötödik évadának közkedvelt énekese, Kökény Attila volt, aki rövid idő alatt remek hangulatot teremtett a Bibó sport csarnokában. Mint a cikkünk végén mellékelt videónkban is jól látható, a közönség hamar táncra perdült a remek dalok hallatán.

Hogy Kökény Attila milyen esztendőt zárt 2023-ban és, hogy milyen tervekkel vágott neki a 2024-es évnek, kiderül a Kultúrkép magazin jövő csütörtöki adásából.

A fotógaléria a videó alatt tekinthető meg!