(►) Mindenkit meghódítanának
Kultúra

(►) Mindenkit meghódítanának

Fesztiválokon más oldalát mutathatja meg egy-egy zenekar, mint klubkoncertek alkalmával. Leskovics Gábor – Lecsó Kiskunhalas főterén, a szüreti rendezvény nagyszínpadán kétszer is fellép szeptember 11-én este. Egyik alkalommal a Pál Utcai Fiúkkal, másodjára pedig a Kiscsillaggal koncertezik.

Legnépszerűbb dalaikkal készülnek fesztiválozni a zenekarok. Cél, hogy aki eljön bulizni, jól érezze magát. Az pedig külön jó, és emeli a hangulatot, ha ismeri a slágerré vált zeneszámokat.

- Nagyszínpadon teljesen más oldalát mutathatjuk meg a zenekarnak – mondta Leskovics Gábor énekes-gitáros. - Ha több ezer ember előtt lépünk fel, mindenképpen kell, hogy legyen külsőség, hang- és fénytechnika. Amikor összeállítunk egy programot, egy fesztiválra mindig egy kicsit best offal kell készülni. Arra kell gondolni, hogy jön x ezer ember, ebből 20 százalék szereti a zenekart, 20 százalék nagyjából szereti, és vannak, akik nem is ismerik. Nekünk az a feladatunk, hogy mindenkit meghódítsunk. Szeretnénk mindenkinek bebizonyítani, hogy mi jók vagyunk. Egy fesztiválon kevesebb a kísérletezés és több a bevált dolog – tette hozzá Lecsó.

További részletek a Halasi Tükör hetilap szeptember 8-i számában.