(►) „Újult erővel készülünk a koncertekre”
Kultúra

(►) „Újult erővel készülünk a koncertekre”

Új tagok, frissített repertoár, lelkes zenészek. A Blues Boots zenekar megújult formában a Közösségek Házában állt először közönség elé. Nagyon pozitív fogadtatásban volt részük, ami további motivációt ad nekik a folytatáshoz.

A 2022-es év végén mutatkozott be a közönségnek a megújult, kiskunhalasi Blues Boots zenekar, melyben a Fazekas-iskola pedagógusai és az ott tanuló gyerekek szülei énekelnek, zenélnek. A csapat életében több fontos változás is történt. Bővült a repertoárjuk és új emberek is érkeztek.

- A mi esetünkben az, ami velünk történt az utóbbi időszakban, óriási változás volt. Lett új énekesünk, gitárosunk és a doboknál is végre újra van emberünk. Újult erővel, tele motivációval készülünk a következő koncertekre – mondta Királyné Bálint Karolina énekes.

A zenekar új dobosa kollégánk, Jáger Levente lett, akinek régi vágya teljesült azzal, hogy kipróbálhatta magát ebben a szerepkörben.

- Nulla képesítéssel és gyakorlattal indultam neki ennek az egésznek. Sajnos tavasszal a zenekar korábbi dobosa, Mészáros Csabi elment, de a csapat folytatni akarta a zenélést a halála után is. Megkerestek engem, hogy mi lenne, ha én lennék az új dobos. Először azt mondtam, nem vállalom, mert nem vagyok dobos, de később úgy gondoltam, belevágok – árulta el Levente.

Melkvi Tibor is az új tagok egyike. Nagyon élvezi a kollégákkal való közös zenélés minden percét. Énekel, gitározik, tervei szerint pedig több, saját kedvenc dalát is ajánlja majd zenésztársainak, repertoárbővítésre.

A csapat 2023-ban újult erővel áll majd közönség elé a különböző iskolai és városi rendezvényeken.