A legszebb konyhakertek díjátadó a Közösségek Házában
Kultúra

A legszebb konyhakertek díjátadó a Közösségek Házában

Szép számmal jelentkeztek a konyhakertek művelői a Magyarország legszebb konyhakertjei országos programra ebben az esztendőben is Halason. A Szathmáry Sándor Kertbarát Egyesület évről évre gondos előkészítéssel szervezi meg Kiskunhalas Város Önkormányzata által meghirdetett „A legszebb konyhakertek” verseny eredményhirdetését, amely a szüreti fesztivál második napján, szombaton délelőtt 9 órakor lesz a Közösségek Házában.

Sári Kovács Szilvia ötletgazda-programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei Magyar Örökség díjas országos programhoz csatlakozott Kiskunhalas.  Városunk Önkormányzata által meghirdetett „A legszebb konyhakertek” verseny eredményhirdetésére 2022. szeptember 10-én délelőtt 9 órakor kerül sor a Közösségek Háza udvarán. A Szathmáry Sándor Kertbarát Egyesület látványos kiállítást szervez évről-éve a szüreti fesztiválhoz kapcsolódva.

Magyarország Legszebb Konyhakertjei Kiskunhalas helyi fordulójában különböző kategóriákban értékel a zsűri, amelyben külön díjak is kiosztásra kerülnek. Érdemes lesz szombaton megtekinteni a kiállított termékeket a Közösségek Háza udvarán és a díjazottaknak a helyszínen gratulálni! A szervezők szeretettel várják az érdeklődő közönséget. A szüreti napok programjaihoz katt ide!