Ajánlunk néhány remek programot
Kultúra

Ajánlunk néhány remek programot

Szeretnénk néhány hasznos tippel hozzájárulni ahhoz, hogy nézőink átfogó képet kaphassanak arról, a következő időszakban milyen érdekes programok valósulnak majd meg Kiskunhalason. Máris mutatjuk a részleteket.

Március 4-én a Budapesti Filharmóniai Társaság városunkba érkezik. Kamarakoncertjük keretében, többek között Mozart és Beethoven művei csendülnek fel, a Szilády Áron Református Gimnázium dísztermében. Az előadáson Dóczi Áron, Tallián András, Kondor Péter, Baráti Eszter, Szatzker Zsanett és Dallos Erika szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

Egy nappal később a Zöld-híd Környezetvédők Egyesülete tartja meg szokásos, városi óvodás versmondó versenyüket. A gyerekeket és a hozzátartozókat kedden 15 órára várják a Martonosi Pál Városi Könyvtárba.

Jótékonysági hangversenyt rendeznek jövő pénteken a kiskunhalasi, 13 esztendős Soltész Gergő életmentő operációjáért és gyógykezeléséért. Az esemény 17 órakor kezdődik az Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében.

Március 8-án egy igazi, hamisítatlan nőnapi partinak ad otthont, a Csetényi Élménypark. A péntek esti buli 20 órakor kezdődik majd, a szervező Halasi Városmenedzser Kft. jóvoltából pedig minden hölgy és Zoltán nevű vendég egy-egy pohár pezsgőt kap ajándékba. A jó hangulatról és a talpalávalóról DJ Sentinel gondoskodik. A belépésről további információk a helyszínen, a park dolgozóitól kérhetők.

Mindenkor komolynak látszani, de Isten őrizzen a komolyságtól. Ez a mottója annak a kiállításnak, mely március 21-én, csütörtökön nyílik meg a Közösségek Házában. Füzér József karikatúráiból láthatnak egy összeállítást az érdeklődők. A tárlatot Jáger Levente újságíró, a Halasi Tükör havilap vezetőszerkesztője nyitja meg.