Alkonyattól-pirkadatig: egy tüzes este lesz a Csetényi Élményparkban
Kultúra

Alkonyattól-pirkadatig: egy tüzes este lesz a Csetényi Élményparkban

Hamarosan eljön az év legrövidebb éjszakája, amikor a sötétséget a fény váltja fel és kétségtelenül belépünk a nyárba. Mindezt június 24-én az Alkonyattól- pirkadatig nevű rendezvénnyel ünneplik meg Kiskunhalason a Csetényi parkban.

Vadkerti Mónika szervező tájékoztatása szerint, ahogy az este beköszönt, kigyúlnak a fények és csónakok vonulnak fel a tavon az úszó máglya körül.

Ezt követően a Halasi Napsólyom Íjászegyesület közreműködésével tiszteletünket fejezzük ki a fénynek, a melegnek, a tűznek, mely bennünk ég egész nyáron. A különleges, vízen úszó máglyát égő nyilakkal az íjászegyesület tagjai gyújtják meg. Kivételes éjszakai élményt ígér a szerencselámpások vízre bocsájtása és a PHLOX tűzzsonglőr csoport fellépése is. Az éjszaka folyamán DJ. Sentinel a 90-es és a 2000-es évek slágereivel gondoskodik a jó hangulatról.

A látogatókat több vendéglátó egység várja majd, így lesz palacsinta, lepény, és mellé laza nyár esti italokat is lehet fogyasztani.

Jegyek 2000 Ft-os áron vásárolhatók a kiskunhalasi Turisztikai irodában (Hősök tere 1.) valamint a Csetényi Parkban (Dr. Monszpart L. utca 5.), vagy korlátozott számban a rendezvényen is.

(x)

Még több cikk

Mesteremberekkel érkezett

Mesteremberekkel érkezett

Hamupipőke kalandjai

Hamupipőke kalandjai