Berki Viola ösztöndíj
Kultúra

Berki Viola ösztöndíj

A Berki Viola Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot ír ki 60. életévét 2021-ben betöltött vagy annál idősebb, Magyarországon élő képzőművész támogatására. A pályázat beadásának határideje 2021. május 31-e. A 200 ezer Ft elnyerhető összeg pályázati feltételeiről az alábbiakban találhatók a részletes információk.

A támogatás – melynek összege 200 000 Ft, - elnyerhető egy részletes szakmai önéletrajz és fotókkal illusztrált művészi bemutatkozás benyújtásával, melyből kiderül a pályázó tevékenységi köre, eddigi szakmai életútja (CD-t is elfogadunk). Kérjük a Tisztelt Pályázót, a jelenlegi munkásságának bemutatása mellett – az örökhagyó Berki Viola művésznő rendelkezése alapján – jelenlegi életkörülményeit, jövedelmi viszonyait is tüntesse fel; ezek a jellemzők az azonos minőségű pályázatok esetében sorolási szempontként kerülnek számbavételre.

A Kuratórium a feltételeknek megfelelő pályázók között előnyben részesíti azokat, akiknek művészete Berki Viola stílusával összhangban van.

Pályázat beadásának határideje: 2021. május 31.

Postacím: Kiskunhalas Város Önkormányzatának Thorma János Múzeuma 6400 Kiskunhalas Köztársaság utca 2, a borítékra kérjük ráírni: „Berki Viola Ösztöndíj 2021”. A díjazott személyéről a Berki Viola Közalapítvány Kuratóriuma dönt. A pályaművek benyújtása csak postai úton lehetséges.

Eredményhirdetés: 2021. június 30.

A pályázattal kapcsolatos további információk: Kollarics Gábor, Berki Viola Közalapítvány titkár; Telefon: 70/576-8211, 77 422-864

Forrás: kiskunhalas.hu

Még több cikk

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Delhusa Gjon-nal

Dallista Delhusa Gjon-nal