(►) Cigányszerelem – Lehár-darabbal zárult a halasi tavaszi színházi évad
Kultúra

(►) Cigányszerelem – Lehár-darabbal zárult a halasi tavaszi színházi évad

Egy népszerű nagyoperettel, a Cigányszerelemmel zárult a Halasi Városmenedzser Kft. által szervezett tavaszi színházi évad. A darabot a Rátonyi Róbert Színház művészei mutatták be. Lehár Ferenc operettje nagy sikert aratott.

Szenvedélyes és fájdalmasan szép szólók és duettek. Kultúrák ütközése egy romantikus szerelmi történetbe ágyazva. Szabadságvágy és boldogságkeresés – mindez megtalálható Lehár Ferenc operettjében, a Cigányszerelemben. A két felvonásos darabra komoly stábbal, tánckarral érkezett a színház. A főbb szerepekben Vörös Editet, Teremi Trixit, Faragó Andrást, Domoszlai Sándort és Kiss Zoltánt láthatta a közönség. Meglepetésként Ilona szerepében Fonyó Barbara lépett a színpadra. Ezt a szerepet sokáig Kállay Bori játszotta, de most átadta a stafétát lányának, Fonyó Barbarának.

A tavaszi színházi évadban három előadást láthatott a színházkedvelő közönség. A Pesti Művész Színház előadásában az Eszeveszett primadonnák, avagy nyakig a slamasztikában című vígjátékot, a Körúti Színház előadásában a Játék a kastélyban című vígjátékot és a Rátonyi Róbert Színház előadásában a Cigányszerelem című operettet.

A következő évad még szervezés alatt áll, viszont addig is a szervezők a közönség figyelmébe ajánlják Koltai Róbert vidám, zenés, sztorizós önálló estjét. Koltai Róbertet Gaál Ildikó rendező kérdezi. Az előadás 25-én 18 órakor kezdődik a Filmszínházban. Jegyértékesítés a Közösségek Házában, a Turisztikai Irodában és a Filmszínházban.