Csodás hangok a döntőben
Kultúra

Csodás hangok a döntőben

A Halas Televízió csapata 2009 óta minden évben megrendezi a Pont Karaokeversenyt. Az idei megméretésre minden eddiginél többen jelentkeztek, a kétfordulós előválogatót követően, az elmúlt hétvégén tizennyolcan álltak zsűri elé a döntőben.

Az ítészek asztalánál ezúttal Hardy-Horváth Mária magánénektanár, Csorvási Zoltán, a Lyra Együttes vezetője és Hegyesi Bandi, a Gypo Circus zenekar kiskunhalasi frontembere foglalt helyet. Az már az első pár produkció után nyilvánvalóvá vált, hogy „a zsűrinek nehéz dolga lesz” kezdetű mondat erre az évadra hatványozottan igaz lesz.

Az énekesek idén is értékes nyereményekért küzdenek. A fődíj egy saját demo CD elkészítésének lehetősége a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából. Hogy kik kerültek be a legjobbak közé, és kiknek lesz esélye dobogóra állni decemberben, kiderül az elkövetkező hetekben, a Pont című magazinból.

A döntősök névsora (ABC sorrendben):

Barcsik Andrea, Bánfi Annamária, Bárkányi Zoltán, Bata Viola, Csordás Ágnes, Demeter Róbert, Gritto Klementina Patrícia, Gritto Róbert, Jankó Janka, Kiri Edit, Molnárné Pásztor Zsuzsanna, Rapavi Rebeka, Sztanik Csilla, Tolnai Anett, Tósaki Tamara, Tóth Marianna, Tutsek Zsuzsa, Vékony Barbara.

Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1097|limitstart=0|limitcount=0}