Darth Vader és vörös szőnyeg
Kultúra

Darth Vader és vörös szőnyeg

Az elmúlt hétvégén ünnepélyes keretek között nyílt meg a teljesen megújult filmszínház Kiskunhalas főterén. A szervezők megadták a módját a rendezvénynek, hiszen a vendégek vörös szőnyegen sétálhattak be az épületbe, ahol a Star Wars sorozatból ismert rohamosztagosok és maga Darth Vader fogadta az érkezőket.  

Mint arról már többször beszámoltunk honlapunkon, az elmúlt hónapokban óriási átalakításon esett át a Városi Filmszínház. A megszépült belső tér mellett a technika is lecserélődött. Mostantól az országos premierekkel egyidőben, akár 3D-ben is élvezhetik a filmeket a halasiak és a környékbeliek.
 
A megnyitón Gyovai István polgármester és Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke mondott köszöntőt. Az országgyűlési képviselő külön megköszönte a szervezőknek, hogy elhozták gyermekkora legmeghatározóbb filmjének a Csillagok Háborújának karaktereit.
 
A beszédek után a kiskunhalasi Kaméleon Társulat tagjai adtak elő részleteket a Sissy, a magyarok császárnéja című musicalből. Ezt követően a jelenlévők rövid prezentációt láthattak a leglátványosabb 3D-s filmsikerekből.
 
Halasmédia információ
Fotó: Pozsgai Ákos
 
{phocagallery view=category|categoryid=1111|limitstart=0|limitcount=0}

Még több cikk

Dallista Homonyik Sándorral

Dallista Homonyik Sándorral

Sose halok meg?

Sose halok meg?