Ez lesz a huszadik: az eddigi leglátványosabb Rockfarsangra készülnek
Kultúra

Ez lesz a huszadik: az eddigi leglátványosabb Rockfarsangra készülnek

Két évtizedes múltra tekint vissza a halasi zenészek farsangi mulatsága, amely mindig emlékezetes koncerttel párosul. A házigazda Voices és az őket mindenben segítő Hungarian Stage Rental nagyon készül a jubileumra. Az eddigi leglátványosabb és legnagyobb szabású Rockfarsang várja majd az érdeklődőket a Dékáni-sportcsarnokban.

A huszadik Rockfarsangra várják a rajongókat február 17-án, 18 órától, a Dékáni-sportcsarnokban. A helyszín már elárulja, hogy nem mindennapi látványban lesz része azoknak, akik ott lesznek a helyi zenekarok legjelentősebb eseményén. Hangban, fényben, vizuálban is extrát kap mindenki. Az elmúlt két évtizedben volt már zenés farsang a Tiszti Klubban, a Közösségek Házában is. Most, a házigazda Voices zenekar és a technikai hátteret biztosító Hungarian Stage Rental extrát ígér.

- Már javában folynak az előkészületek, ez lesz az eddigi legnagyobb, leglátványosabb Rockfarsangunk, éppen ezért került a Dékáni-sportcsarnokába a rendezvény. Hat zenekar fog fellépni az este folyamán és egy különleges filmmel is készülünk, amiben felelevenítjük, hogy mi történt az elmúlt 19 alkalommal. Az eseményt online is lehet majd követni, tehát a távol lévők sem maradnak le az élményről. Fő fellépőnk a Rómeó Vérzik lesz, de itt lesz a Nova Prospect és a Don't Stop the Queen zenekar, valamint a Traktorock is. A halasiakat a Légy a kaktuszban tagjai, és mi képviseljük. A hagyományos jelmezversenyre pedig szeretettel várjuk a beöltözni vágyókat- árulta el Jeszenszky Jesző Zoltán, a házigazda Voices képviseletében.