(►) Főzőverseny, betyárolimpia, kicsi bivaly a Csetényiben
Kultúra

(►) Főzőverseny, betyárolimpia, kicsi bivaly a Csetényiben

Érdemes kilátogatni a Csetényi Élményparkba, egész napos programra hívja az érdeklődőket a Halasi Városmenedzser Kft.  A Csetényi Élménypark a helyszíne a Szent István Napi Gulyásfőző Fesztiválnak és II. Betyárolimpiának. Délelőtt kilenc órakor lobbantak fel a lángok a gulyások alatt.

A főzőversenyre tizenegy csapat regisztrált, ők versengnek a legjobb gulyás címért. A Csetényi Élménypark árnyas fái alatt főnek a finom étkek. A zsűri tagjai gondosan megvizsgálnak minden részletet, a főzőhelyeket, a csapatok öltözetét, a terítéket, hogy a végső pontozásnál jó döntést hozhassanak. A csapatoknak Vincze Bálint, a Halasi Városmenedzser Kft. ügyvezetője tartott rövid megnyitót, mindenkinek jó főzést, tartalmas időtöltést kívánva,

A Csetényi Élményparkban ezen a napon is elérhető a csónakázás, a kisvonatozás és a szervezők jóvoltából egészen késő estig remek programok várják az érdeklődőket.


A nap sztárja a kis vízibivaly, amely ma reggelre született. A kérés az, hogy nagyon óvatosan közelítsék meg a csöppséget.