Hal a tortán Szilvivel
Kultúra

Hal a tortán Szilvivel

Szalontai Szilvia otthonosan sürög-forog a konyhában. A kiskunhalasi kötődésű, csinos modell, műsorvezető és énekesnő kedvencei a magyaros ételek. Erről a Super TV2 Hal a tortán című műsorának nézői is meggyőződhetnek a január 16-án 20 óra 20 perckor kezdődő epizódban.

 
Szalontai Szilvia Las Vegasban töltött évek után tavaly év végén költözött vissza Magyarországra. A nagyközönség az Édes élet című reality-ben betekintést kaphatott mindennapjaiba. A show megy tovább, de ezúttal a Hal a tortán című műsorban csütörtökön este.

-Gáspár Lacival, Voksán Virággal, Erdei Zsolttal és Berki Krisztiánnal látogattuk egymást körbe egy héten át – árulta el érdeklődésünkre Szilvi. – Elég jól főzött mindenki a csapatban és már ismertük is egymást régről, szóval nagyon vicces felvétel született, remek volt a hangulat – tette hozzá.

szalontai

A konyha nem ismeretlen terep Szilvi számára, így nem okozott különösebb gondot neki a Hal a tortánban való újabb szereplés, merthogy évekkel ezelőtt egyszer már vendégeskedett a műsorban.

- Barátnőimmel gyakran sütünk-főzünk egymásnak. Recepteket cserélünk, összejárunk. Most anyukámmal együtt vásároltuk meg az ételsor hozzávalóit. Barátnőim közül pedig Hargitai Bea volt a segítségemre. Azt találtuk ki, hogy afrodiziákumokkal állunk elő, hogy mindenkit megbolondítsunk. Részleteket azonban nem árulhatok el, csak annyit, hogy magyaros menüvel készültem, mert én azt nagyon szeretem.

Szöveg: Pál László