Halas piknik koncertekkel, mozizással- új kezdési időponttal
Kultúra

Halas piknik koncertekkel, mozizással- új kezdési időponttal

Koncertek, családi programok, szabadtéri filmvetítés a Halas Pikniken. 23-án és 24-én, vagyis pénteken és szombaton programok sokasága vár mindenkit a halasi városháza díszudvarában a Halasi Média és Kultúra kft. szervezésében. A program a tervezetthez képest némi módosítással indul, mivel elmarad a Halas Concert Band pénteken 18 órára hirdetett koncertje.

A Halas Concert Band műsorának elmaradása miatt pénteken 19 óra 30 perctől kezdődnek a színpadi programok a halasi városháza díszudvarában. Fél 8-től a Tremolo együttes csap a húrokba. Fél 9-től Danics Dóra érkezik, majd fél 10-től a Gypo Circus, végül a ManDisco Team szolgáltatja a zenét éjszakai tánchoz 11 órától..

Szombaton is folytatódik a Halas Piknik. Délután 3 órától különböző foglalkozások és bemutatók várják az érdeklődőket. 19 órakor kezdődik a közös mozizás. A Mamma Mia című filmet lehet megnézni a városháza díszudvarában – ehhez érdemes pokrócot, meleg holmit hozni - , majd DJ Gyuszi pörgeti fel a hangulatot.

A programra vásárosok és vendéglátósok is érkeznek, de lesz ugrálóvár, körhinta, játszóház is. A rendezvény miatt a forgalom elől továbbra is le lesz zárva a Városháza utca. A szervezők mindenkit várnak a programokra, hogy közösen pótoljuk be mindazt, ami elmaradt augusztus 20-án.