Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra?
Kultúra

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra?

Egy újabb könyvbemutató a Forrás Új-Tükör Klubban. Az Illemkalauz című kötet szerzője, dr. Veszelszki Ágnes lesz a vendég, a beszélgetőtárs pedig Palásti Károly. A program november 22-én, hétfőn 18 órakor kezdődik a Sétáló utcai Közösségek Házában.

„Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra? Miben különbözik az online értekezlet a hagyományostól? Kinek illik fizetni egy randevún? Ismerős kérdések, ugye? Még az egyszerű hétköznapok során is számtalan olyan helyzet adódhat, amikor elbizonytalanodunk, nem tudjuk, hogyan kelthetjük a legjobb benyomást. Ilyenkor lehet nélkülözhetetlen a protokoll ismerete, amely segít, hogy mindig magabiztosak maradhassunk.

Ebben a gondosan összeállított kötetben minden kérdésünkre választ kaphatunk, legyen szó egyszerű munkanapról vagy elegáns eseményről. Kövessük a kötetben megfogalmazott jótanácsokat, és garantáltan legjobb önmagunk maradhatunk, bármi is történjék.”

Ez Veszelszki Ágnes könyvének – ILLEMKALAUZ  - ajánlója a könyv hátoldalán.

Hétfőn 18 órakor lesz a Forrás – Új Tükör Klub vendége a halasi származású  protokoll szakértő, egyetemi docens. Beszélgetőtársa: Palást Károly középiskolai tanár.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező Halasi Média és Kultúra Kft. A belépés természetesen díjtalan!

Még több cikk

Húsvéti dallista

Húsvéti dallista