Janicsák Veca regényt ír, dalokat szerez
Kultúra

Janicsák Veca regényt ír, dalokat szerez

Janicsák Veca 2010-ben szerepelt az X-faktor első hazai évadában. Abban az évben ő lett a verseny legjobb női énekese. Az elmúlt bő 12 évben folyamatosan arra törekedett, hogy zenei karrierje a lehető legjobban kiteljesedjen. Legutóbb a Közösségek Házában láthatta a halasi közönség. Elénekelte valamennyi ismert slágerét és természetesen a Most múlik pontosan sem hiányzott a színes repertoárból.

A január eleji időszak tökéletes arra, hogy az ember átértékelje, mit csinált jól és rosszul az elmúlt hónapokban és ilyenkor érdemes új célokat kitűzni magunk elé. Pontosan így tesz Janicsák Veca is.

- Munka szempontjából nagyon sűrű volt a 2022-es évem. Büszkeséggel tölt el, hogy mi mindent sikerült megvalósítanom. Sokat dolgoztam, ennek eredménye pedig egy új lemez és több klip lett. Az album minden dalát én jegyzem, így abszolút szívem-lelkem bele tudtam tenni minden új szerzeménybe. Az emberek belátást kaphatnak a személyes lelkivilágomba a dalaim hallgatása közben – mondja Veca.

Az énekesnő bízik abban, hogy ez az esztendő is sok újdonságot és izgalmat tartogat számára. A siker érdekében igyekszik mindent megtenni.

- Lesz több olyan meglepetésem a rajongóimnak, amikről egyelőre még nem beszélhetek, de mindenkit megnyugtathatok, lesznek új dalok 2023-ban is, e mellett pedig írok is, remélem, azzal az alkotásommal is elkészülök végre. Úgy érzem, van az íráshoz kellő képességem, ezt szerintem édesapámtól örököltem. Egy regényt írok, amikor időm engedi, dolgozom rajta, de nem hajtom magam, nincs fix kötelező oldalszám, amit teljesítenem kell naponta. Ettől szép ez az egész.

Még több cikk

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig

Sose halok meg?

Sose halok meg?