Kanapéutazások (galéria)
Kultúra

Kanapéutazások (galéria)

Ezzel a címmel jelent meg a közelmúltban a kiskunhalasi Ihász Anita második könyve. A párkapcsolati tréner első kötetének sikerét jól mutatja, hogy versenyben van az Év könyve díjért. Most, a Forrás-Új Tükör Klub keretében az új, második kiadványa kapcsán láthatott és hallhatott egy beszélgetést vele a közönség. Mint elhangzott, ezúttal egy képzeletbeli utazás során 12 országba juthatnak el a könyv olvasói, közben pedig vár rájuk 96 izgalmas randijáték is.

- Egy évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy sikere lesz első könyvemnek, a Randikalandnak. Az emberek elkezdték szeretni, és ami igazán döbbenet volt számomra, hogy nemcsak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel olvasgatták. Felmerült az igény, hogy jó lenne, ha jönne a folytatás. Második könyvemet a nyári szünet első napján kezdtem el megírni, a központi téma pedig a nagy szenvedélyem, az utazás lett. A könyv elolvasása során, egy 12 országon átívelő virtuális utazáson vehetnek részt az emberek – mondta Ihász Anita.

A Halasi Média és Kultúra Kft. által szervezett könyvbemutató gyakorlatilag egy kötetlen hangvételű beszélgetés volt. A könyv szerzőjével Németh Szilvia programszervező beszélgetett.

- Szerintem titokban mindenki arra vágyik, hogy figyeljenek rá. Ebben a könyvben olyan ötleteket ad Anita, amik segítik a párokat az egymásra hangolódásban. A ma este tapasztalata is azt mutatja, hogy két nő sokkal nyíltabban, szabadabban beszél olyan kérdésekről, amiket egy férfi talán fel sem tenne. Mi ma egymás lelkével beszélgettünk, közönség jelenlétében – fogalmazta meg gondolatait Szilvia.

A könyvbemutató végén a jelenlévők közül bárki tehetett fel kérdéseket a könyv szerzőjének. Helyszínen készült interjúinkat a Kultúrkép magazin jövő csütörtöki adásában láthatják majd az érdeklődők.