Klipforgatás az edzőteremben
Kultúra

Klipforgatás az edzőteremben

MINGU. Ez az ezer szállal Kiskunhalashoz kötődő énekesnő, Krámli Kinga új zenekarának a neve. Az együttes az India című dalához klipet forgat, ennek néhány jelenetét a Fazekas Mihály Általános Iskola edzőtermében rögzítették hétfőn délelőtt, a kiváló fitneszes, Hirsch Lili közreműködésével. Kinga érdeklődésünkre elmondta, hogy a dal és a finom, bájos mozgás, amit Lili képvisel, tökéletesen illik az új szerzeményükhöz.

 
 
 
 
Nagy volt a készülődés hétfőn délelőtt a Fazekas Mihály Általános Iskola edzőtermében. A MINGU együttes legújabb videóklipjéhez vettek fel itt néhány jelenetet. A zenekar énekesnője, Krámli Kinga ezer szállal kötődik Kiskunhalashoz. Az India című szerzemény pedig szinte kívánta a légiesen könnyű, bájos, finom mozgásokat. Ez pedig a fitneszben megvan. Hirsch Lili volt a főszereplő, aki a dalra bemutatott egy koreográfiát.
Mint megtudtuk: Tóth Péter edző amikor először meghallotta a számot, egyből eszébe jutott a tanítványa és a szeretett sportága. Kinga pedig azonnal ráállt erre, a megvalósítsban a MINGU kreatív dobosa, a klipoperatőrként most debütáló Lopatyin Alex működött közre. A végeredményt hamarosan láthatjuk, bővebben a kulisszatitkokról a csütörtöki Halasi Tükörben és a Kultúrképben. Addig egy másik dal, kedvcsinálóként a MINGU-tól.
Jáger Levente