Magát játszhatja
Kultúra

Magát játszhatja

A kitartása sokat segített a pályáján. Énekel, emellett gitáron, szájharmonikán, billentyűs hangszereken játszik. Alapító tagja a Pál Utcai Fiúk és a Kiscsillag zenekarnak. Szerencsésnek tartja magát, azt csinálhatja, amit szeret. A helyi közönség a halasi szüreti fesztivál alkalmával találkozhat Leskovics Gáborral. Lecsó szeptember 11-én este a Kiscsillag együttessel lép fel a város főterén.  A programot a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezi.

- Fontos számodra a hitelesség. Ha összehasonlítod a kezdeteket a jelennel, mi hajtott akkor, és mi hajt most?

- Azt gondolom, hiteles vagyok a mai napig is, mert emlékszem, miért kezdtem el ezt az egészet. Ez a mai napig is bennem van. Egyrészt nem tartom magam kivételes tehetségnek, egy olyan embernek, aki különb a többinél. Az, hogy én állok fent, a közönség meg lent, így alakult. Nagyon sok mindennek köszönhető. Nagyon sok szerencse van benne. Bennem meg nagyon sok kitartás van, az kellett hozzá. Nem akarok álszerény lenni. Szerintem azért van bennem valamennyi tehetség. Egy csomó dalt jól megírtunk, azt gondolom. Egy ember vagyok, aki lent is állt. Amikor más zenekar koncertjére megyek, akkor én ugyanolyan közönség vagyok. Talán ez megmaradt. Én nem nagyon tudom magam megjátszani. Szerencsére nekem magamat kell adnom.

- Mi tett téged igazán erőssé?

- Igazából a kitartás. Nagyon bennem volt, hogy mit szeretnék, azt nagyjából sikerült megvalósítanom. Szerintem a hitelességnek az a kulcsa esetemben, hogy csak olyat csinálok a színpadon, ami én vagyok. Nem kell szerepeket játszanom. Saját magamat játszhatom, és az egy nagyon kényelmes dolog.

A bővebb interjút a Halasi Tükör hetilap augusztus 25-i számában olvashatják.