Miklósa Erika újabb elismerése
Kultúra

Miklósa Erika újabb elismerése

Miklósa Erika vehette át a Televíziós Újságírók Díját, mégpedig a zsűritagok kategóriában. Kiskunhalas díszpolgára, a Kossuth-díjas énekesnő a The Voice műsorban volt az ítészek között, a szakma pedig úgy ítélte meg, hogy példásan tevékenykedett.

A Televíziós Újságírók Díja alapítóinak célja egy olyan független díj létrehozása volt, amely szakmai szempontok alapján, klasszikus kritikai attitűdöt képviselve emeli ki az igényes magyar televíziós teljesítményeket. Mi, kiskunhalasiak örülhetünk, ugyanis a zsűritag kategóriában Miklósa Erika volt a kitüntetett. Városunk szülötte, díszpolgára, a Kossuth-díjas énekesnő a The Voice vetélkedőben volt ott az ítészek között. Teljesítménye pedig egyértelműen elnyerte nemcsak a nézők, hanem a szakma rokonszenvét is. 

- Egy színészóriással. Básti Julival. Rajongója vagyok. És végre van egy új közös fotónk. Pöttyös és kockás kombináció. Ma este kölcsönösen gratuláltunk egymásnak. Mindketten elnyertük a Televíziós Újságírók Díját. Juli  „2023 legjobb női mellékszereplője" lett. Én „2023 legjobb zsűritagja". Nagyon köszönöm a felterjesztőknek és a díjat odaítélő zsűrinek. Hálás vagyok. Gratulálok a többi díjazottnak is- olvasható Erika közösségi oldalán tett bejegyzésben.

A zsűrit idén 11 lap, a HVG, az Origo, a Színes RTV, a SorozatWiki, a Media1, a Marketing&Media, a Márkamonitor, az Index, a port.hu, a Telenovella magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotta. Ezúttal 14 kategóriában adták át az elismeréseket a 2023-ban képernyőre került szórakoztató műfajú televíziós műsorok és személyiségek legjobbjainak.

Fotó: facebook.com